url.blogspot.com
WELCOME


Hi readers! Assalamualaikum...Welcome to my blog. Before anything else please follow these rules : No ripping, spamming, and any type of childish acts. Respect is a must. Enjoy your stay and have fun! Pssst! My English is not very well.so,paham2 ler ;)

Hey, Soul Sister [regular Chorus]



Ushaaa :-P
Wednesday, January 26, 2011

Assalamualaikum, :)
        
         Yesss! hari ni dpt usha jugak budak tu... act,TAK minat and TAk suka pon bdk tu...
Just SUKA USHA je! Betul ni!. heheee~  ^_* 
        
         Tu pon sbb muka dia boleh tahan la~  1st time dlm sekolah aku,,,aku nmpk bdk lelaki yg buat aku pndang dia 2 KALI!!! ;) gedikk kan kan? HAHA :D   and yeahh~ that boy...younger than me! haha,gila kan?!! hanya kwn  aku jee tau sape bdk tu. MIDOT and ESHA... SHUT UP!!! hahaahha~  :)p



         But,ingin perbetulkan keadaan di sini yaaa~  Nggak suka TAPI suka usha! Itu SAJA! :D and most important, i'm not a stalker ya!!?!!  ingt aku x de life ke nk stalking budak2? hoho =P
Korean boy still in my heart~  and,L.Joe still my 1st (yeke?)  LOVE. hahah . LOL xD




ahhhh~  i think that's all for todayy! :-)

writtern @12:51 AM

Cute Unicorn http://i1214.photobucket.com/albums/cc498/b2utyvanilla93/248398_17405_n.jpg?t=1308143169
[close]