url.blogspot.com
WELCOME


Hi readers! Assalamualaikum...Welcome to my blog. Before anything else please follow these rules : No ripping, spamming, and any type of childish acts. Respect is a must. Enjoy your stay and have fun! Pssst! My English is not very well.so,paham2 ler ;)

Hey, Soul Sister [regular Chorus]



Tumblr??? :(
Tuesday, November 30, 2010

Assalamualaikum... :)

   Baiklah,saya akan menggunakan bahasa ibunda kita iaitu BAHASA MELAYU dalam blog saya kali ini. Sebagai seorang rakyat yang cinta akan tanah air,saya Azira@Jia akan mencuba sedaya upaya saya untuk mengakhiri blog saya ini tanpa menggunakan BAHASA INGGERIS.  :P bahasa itu jiwa bangsa!
   Terlebih dahulu,saya minta maaf jikalau bahasa atau tatabahasa saya tidak begitu bagus. ;)
emm,kali ini saya ingin bercerita(?) tentang  salah satu 'website'<--(maaf terpaksa)  yang diberi nama 'Tumblr' ! baiklah,di sini saya ingin memberitahu sebenarnya bahawa saya tidak pandai untuk meng'edit'<--(lagi sekali) apa-apa di tumblr ini. 
   Tetapi,apabila saya belajar teknik2 untuk meng'edit' tumblr tersebut,ia menjadi seperti wahh! perkara yang agak menarik! (:  jadi,saya berazam untuk terus belajar dan belajar hingga ke titisan darah yang terakhir! :p
Bak kata pepatah,carilah ilmu hingga ke negara China. (betul kannn?) ;D

Baiklah ,sampai di sini sahaja untuk kali ini. Di sini saya ada selitkan gambar tumblr saya. saya amat berpuas hati kerana ini kali pertama saya tahu cara meng'edit' tumblr.Saya harap dapat belajar banyak lagi. Sekian,terima kasih! :))



P/S: perasan sesuatu tak? aku tak guna 'short form' pon. hahaha xD
BERJAYA!!! :D

writtern @4:03 AM

L.Joe

salam and 안녕 !

     okay,today i just found L.Joe's fan club.  haha xD
Too Late hah? its too lateeee...~  haha,Co-Ed's song! :P okay okay! i love this website bcoz  everything bout L.Joe are there!!! :)

   emm,I wanna be an active fan there! ok,last........i love L.Joe!<3 
heheheh (^_^)v


Here is the website of L.Joe's fan club! (:

Labels: ,

writtern @3:33 AM

For Anonymous! (:
Monday, November 29, 2010

   okay,this is some TIPS for those who DOESN'T  HAVE  blog acc.
sureee thing,u CAN also COMMENT in our blog,so dont worry be happy :)

1. First step,you shoul click 'comment' :


2. okay,next... after the pop-up window is show up,u can write ur comment and choose 'anonymous' :


3. Then,PUBLISH YOUR COMMENT!

                                                            
soooooo Easy Right?? :)
okay,thats all, TQ

writtern @8:48 AM

Share some love.Leave a comment :)

 Assalamualaikum... :)

      okay! thank you kepada mereka yang sudi lawat blog yg tak seberapa ni :)  hope enjoy lah ye! emm,bak kata pepatah ni, "Share some love ,Leave a comment". haha ,ada kena mngena ka? ^^ haih~ biarlah. okay so hope follow or comment la kat blog saya ni ok!? TQ. tu je utk kali ni :D



writtern @8:11 AM

Thanks to them!

        okay! petang yg membosankan -.- so,x de masa nk ber'speaking' pulak.BM saja maa :'(

okke,emm...byk sgt ok kan? tukar la.
Baiklah, just wanna say thank you to them(aikk? speaking gak?!) :-

Sha,Hana and Chaerin sbb dah byk sgt tolong ajar edit blog ni... thank you so much! KAMSAHAMNIDA<3 hope to learn more from u guys...hehe ^^

Labels: , ,

writtern @12:13 AM

okay2...
Sunday, November 28, 2010

okay,done with the cursor... i'm tired already. huh~
editing blog is not an easy job!  -.-

p/s: thanks to sha for today,tutorial :)

writtern @7:36 AM

Finished!
Friday, November 26, 2010

woowww! i thought editing blog is easy but its quiet difficult! HUH~ :(

*I'm listening to Bbribbom bberibbom by Co-Ed !!! make me feels like waahh! i wanna dancing to diz song now~ haha ;D

I started to like co-ed !!! hehe ^^

OKAY! THATS ALL...ITS ALREADY 2am i must go to bed now, annyeong~

Labels:

writtern @9:56 AM

Hang Out with my Bestie(s) -> SUNWAY!
Tuesday, November 23, 2010

woww! i'm so happy today! boleh keluar dgn all my bestie(s)...

Syud,Anis,Dayah and Asmidah! :D

soooooo happy! we went to Sunway Pyramid and watched Harry Potter and Deathly Hallows~<3

P/S : I hope midot will understand n paham jln citer dia :)

     First,ktorg smpai dlm pukul 11.15am and then,Dayah tros beli tiket wayang :)
ktorg dpt yg pkul 11.45am so,nk buang masa kn,jd ktorg pon merayau2 jap and tgkp gmbr ;D

                                                      Me,Syud,ANis and Midot :D

then,jalan2 lagi...jmpa je kedai yg menarik,mula la,...amek gmbr lagi~ -.-'

pastu lalu pulak kedai ni,nama dia '2PM CONCEPT'... so,amek la gmbr ngn anis :)

                       sayangnya,...photographer ktorg(syud) tak berapa pndai nk amek gmbr...haha xD
JANGAN mrah yaaa! kidding~ ^^  SO,cerita nya skrg,word '2PM' tu x nmpk lah,hanya gmbr kami berdua~

naah! lps tu,semua nk ke toilet pulak...*sebenarnya nk tgk tudung,'tacap' mekap and mcm2 nk dibuat kt situ!* bak kata dayah,jom prgi tmpt yg best! bg dia,toilet tu best kott -.- haha xD

jadiiiii,kami jalan lah ke toilet ~  sblum masok toilet tu,terjumpa pulak 2 mascot kat toilet ni! haha ;D
teka siapa?? ini diaaaaa~

                                kerja baru ka? jadi mascot utk toilet? haha xD   guraaauuu sajo~

emmmmm,lepas buat apa yg ptut dlm toilet tu,*pdhl tgk cermin jeee* , ktorg amek gmbr berlima :D
sebagai kenangan manisss~<3


                                            lawa -lawa dan cntik2 kan kwn2 saya??? ;)  haha~
lps tu,kami tros ke cinema nk tgk HARRY POTTET AND DEATHLY HALLOWS!!!<3

                                                    **************************

okay! lepas habis tgk HP,apa lagiiiiii? ktorg prgi makan! hehe ^^
kami memutuskan utk makan di POpeyes! :D
sedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap tau! emmm,mkn ngn kwn2 mmg best~ :D
hbs mkn tu,mula la...lg skali amek gmbr! hahaha


                                                      saaat2 gmbira bersama kwn2 :D

and then, ME and DAYAH!!! :DD

                                                      lama x jmpa dia,rindu laaa~


                                                          ********************

hbs mkn! emm,ktorg pon dah rasa letih so semua bersetuju utk pulang ke rumh msg2. HOME SWEET HOME! :D  skrg,semua rasa sgt2 gmbira! :))

oh ya! sblum blik,amboi~ smpat lg tau tgkp gmbr di sunway tu. ada pameran sempena Merry Christmas! cantik~ so,ktorg tgkp gmbr jap, then baru balik~ hehe ^^

                                

                                            *****************************************

                                                       - THE END- :D
                

Labels: , , , ,

writtern @7:41 AM

죄송합니다
Wednesday, November 17, 2010

sorry if my blog  tak gempak mcm org lain yg -.-

  i dont know how to edit this blog. but, promise to learn from other friends :)

writtern @8:15 AM

exam result ... T_T
Saturday, November 13, 2010

hmm,salam & annyeong! ^^

  Hmmm~ my result for final exam was so bad!!!!!! T____T'
arrrrrrggghHhhhhhhhhh! 
but for sure,its all my fault! i'm not study for the final exam and now,the result was so BADDD! haih~
hope,i still in my class next year :)  love 4LK !!!<3  and i hope i will be in the same class next year,5LK or 5 SC 3! :D

   okay2,just want to let u know...i got 2As' only in my final exam..:(.  haha,so sad and terrible right?
emm,whatever! NOW,,,lets enjoy!!! sebelum next year menjelma,jom lepak2 + main2 + online + playing games and so on...sbb,bila bukak je mata next year...HELLO to SPM and GOODBYE  from4!!! T_T  
what else to do? just STUDY!!! hmmm~ Nooooo!

   Time is running so fast!!! i wont to be SPM candidate! omooo, help me! haha ;D

okay! gtg.....buzzer beat is about to start now! annyeong~~~ (^.^)

writtern @10:52 PM

Cute Unicorn http://i1214.photobucket.com/albums/cc498/b2utyvanilla93/248398_17405_n.jpg?t=1308143169
[close]