url.blogspot.com
WELCOME


Hi readers! Assalamualaikum...Welcome to my blog. Before anything else please follow these rules : No ripping, spamming, and any type of childish acts. Respect is a must. Enjoy your stay and have fun! Pssst! My English is not very well.so,paham2 ler ;)

Hey, Soul Sister [regular Chorus]



사랑해 ... TEEN TOP!
Saturday, December 18, 2010

okay,salam. :)
       aku post ni sbb dah rindu gila dkt Teen Top! lepas dgr diorg nk comeback, aku pon apa lagi... WAHHH!!! YEAHH! ARGHH!!! <3  :D
arini,aku just nk post gmbr2 pkwe aku *haha,perasan! :P*  
sesiapa yg sebelum ni tak minat Teen Top,i warning u... tak perlulah nak start suka diorg lepas diorg buat comeback nnn! huh~  -.-
okay okay,haha. emm,,,mak aku dah suruh tutup ni so...aku just post je lah gmbr diorg :D

1st...this is my namjachingu ;)  haha.. L.JOE!!!♥

 okay,2nd...my charisma rapper! CAP :))

3rd,my power voice CHUNJI :D
4th,my emotional voice... NIEL (:
5th,my dancing boy...CHANGJO :P
and last...my lovely boy, RICKY!






THEY ARE TEEN TOP and THEY ARE MINEEE! hehe ^^  :D
okay okayy! dah kena bebel ni.. out~~~ :P

♥ SHOUT:사랑해 , TEEN TOP!!!♥

writtern @1:14 AM

Cute Unicorn http://i1214.photobucket.com/albums/cc498/b2utyvanilla93/248398_17405_n.jpg?t=1308143169
[close]