url.blogspot.com
WELCOME


Hi readers! Assalamualaikum...Welcome to my blog. Before anything else please follow these rules : No ripping, spamming, and any type of childish acts. Respect is a must. Enjoy your stay and have fun! Pssst! My English is not very well.so,paham2 ler ;)

Hey, Soul Sister [regular Chorus]



Screambox!
Tuesday, December 28, 2010

salam! (:
  okay,ni just nk btau yg shoutbox aku dah lain sket. aku dah 'hide' kan dia...sbb blog aku dah makin menyemak so,aku hide la. and TQ for iykavanessa sbb aku blaja hide shoutbox ni drpd dia la :)
dia mmg baik sbb ajar byk psl blog tutorial :) SCREAMBOX  aku yg baru ada kat tepi KANAN tu and ada gmbr YOSEOB. act,aku x minat sgt dia. yes,mmg aku suka B2ST but yoseob is not my bias . just,sbb kat tutorial  ada gmbr dia so,utk sng aku just COPY N PASTE je. hehehe. :D
 so,thats all i think . annyeong! ^^

writtern @1:52 AM

Cute Unicorn http://i1214.photobucket.com/albums/cc498/b2utyvanilla93/248398_17405_n.jpg?t=1308143169
[close]