url.blogspot.com
WELCOME


Hi readers! Assalamualaikum...Welcome to my blog. Before anything else please follow these rules : No ripping, spamming, and any type of childish acts. Respect is a must. Enjoy your stay and have fun! Pssst! My English is not very well.so,paham2 ler ;)

Hey, Soul Sister [regular Chorus]



Mimpi Teen Top♥
Sunday, December 19, 2010

Omg! nak story berry sket ni..sebelum tu,assalamualaikum... :)
      
       emm,memandangkan skrg ni sudah pukul 3am(isnin-20/12/10)  maka,mimpi saya tu smlm(ahad) la kiranya... hehe ^^  
emm,nk cite...smlm aku mimpi Teen Top! bayangkan? emm,terasa gedik+gila pulak mimpi2 diorg tp bukan ke setiap kpop fans mmg ada 'hasrat' mcm tu? haih,ntah la.mybe aku sorg je.. haha xD
       tp kenapalah??WHY? aku  t'bangun saat2 kemuncak!  scene yg plg best pulak tu!! haihhh~ T_T
haha *tak maluuu*  alaa,bukan apa pon,scene KISS je. hoho :P
mmg perasan laaa~ nsb baik x smpat,kalau tdk bdosa gk aku! hahaa~
and of course la lelaki MALANG tu L.Joe. haha xD  nsb baik tak smpat kan L.Joe? kalau x hbs la kau. hahahaha XD   Tapi yg bestnya,aku mimpi semua members TT ialah kwn baik aku! woohoo! sape tak nk jd bestfriend kpd artis t'kenal+hot+cute kan kan? ^.^

       Apa-apa pun,mimpi mlm td mmg BEST!rasa mcm tak nak bangun dr tdo pon ada.hhaaha. 
btw, saranghae Teen Top!<3  cant wait for their comeback. miss them. hehe :D

writtern @10:55 AM

Cute Unicorn http://i1214.photobucket.com/albums/cc498/b2utyvanilla93/248398_17405_n.jpg?t=1308143169
[close]