url.blogspot.com
WELCOME


Hi readers! Assalamualaikum...Welcome to my blog. Before anything else please follow these rules : No ripping, spamming, and any type of childish acts. Respect is a must. Enjoy your stay and have fun! Pssst! My English is not very well.so,paham2 ler ;)

Hey, Soul Sister [regular Chorus]



Mesti baca:MALAYSIA BOLEHHH! :)
Monday, December 27, 2010

salam.
      okay,disebabkan smlm x dpt nk update blog so,postpone je lah. haih, punya la semangat smlm tp x dpt nk bukak lak. emm,act nk post psl BOLA! hehe ^^
semua rakyat Malaysia msti  tgk kan bola smlm? perghh! Hebat gilaa MALAYSIA main! bangga aku. 
haha :D

and,rumah aku pon bkn main bising lagi. mcm nk runtuh je ! keluarga makcik aku dtg tgk ramai2,mmg SYOK!~haha. bayang kan? 3-0 tuuu~  woahh!sakit tekak aku bagi semangat! haha. and and, malaysia mmg hebat. aku tgk players malaysia semua main dgn bagus! TAHNIAH :)   hmm,cousin aku pulak tak hbs2 dgn Muslim Ahmad . well,...muslim mmg player yg bagus! :)
aku harap Malaysia akan menang menentang Indonesia di stadium pihak lawan nnt.*tp dgr cite mcm x jd main kat sana* tgk jelah nnt. (;
GO MALAYSIA!!! GO!!! 

BUT.... the problem is,ada ke patut Indonesian said that Malaysian 'main curang'?*mksud diorg tu main tipu lah tu* :-P
dah kalah tu kalah je lah kan? asal pulak nk kutuk2 malaysia and ckp macam2!!! geram je aku tgk! :'(
perangai mcm apa ntah -.-'  diorg tuduh n fitnah org malaysia ! kononnya keeper diorg takleh nk focus and x leh nk tgkp bola sbb ada 'laser' ! kononnya org malaysia yg laser !  tak semestinya org malaysia yg buat semua tu! ntah-ntah org diorg sndri yg buat! mana la tau kan? -.- sbb ada video ni : MESTI TENGOK-->http://www.youtube.com/watch?v=hSCJCdij0qk
DAN...masa malaysia GOAL tu mana ada laser! tu semua sblum goal,so...tu hnya alasan je~.
3 goal malaysia tu mmg goal cantik punya! semua org nmpk,NO LASER! so.....what???

then,lps hbs bola tu...cousin aku t'jmpa sesuatu kat twitter! and guess what?? Indonesian kutuk malaysia ,beramai-ramai kat twitter. and yeah! Siap MENCARUT lagi.. WTH?! XD 
ini dia LINK! just click~~~  ->http://twitter.com/search/CURANG?search%3Fq=CURANG#search?q=CURANG
okaay,kat sini aku cuma nk ckp... plis la terima kekalahan,MENANG OR KALAH ADAT PERMAINAN! (:  x payah la buat dosa dgn mengutuk org2 malaysia. haihh~ diorg tak sedar ke yg diorg cari rezeki dkt negara org then nk kutuk2 pulak. haihhh~  -..-
okaaay la,i think thats all psl diorg nih
   Then,pkul 11pm pulak tgk MANCHESTER UNITED pulak main. haha xD
well,MU menang! hope dorg mng 3-0 sama cm Malaysia but 2-0 je. and,dua2 Berbatov. hehe :)
okay lah! gtg~ annyeong!!! ((:

Labels:

writtern @1:12 AM

Cute Unicorn http://i1214.photobucket.com/albums/cc498/b2utyvanilla93/248398_17405_n.jpg?t=1308143169
[close]