url.blogspot.com
WELCOME


Hi readers! Assalamualaikum...Welcome to my blog. Before anything else please follow these rules : No ripping, spamming, and any type of childish acts. Respect is a must. Enjoy your stay and have fun! Pssst! My English is not very well.so,paham2 ler ;)

Hey, Soul Sister [regular Chorus]



Hang Out with my Bestie(s) -> SUNWAY!
Tuesday, November 23, 2010

woww! i'm so happy today! boleh keluar dgn all my bestie(s)...

Syud,Anis,Dayah and Asmidah! :D

soooooo happy! we went to Sunway Pyramid and watched Harry Potter and Deathly Hallows~<3

P/S : I hope midot will understand n paham jln citer dia :)

     First,ktorg smpai dlm pukul 11.15am and then,Dayah tros beli tiket wayang :)
ktorg dpt yg pkul 11.45am so,nk buang masa kn,jd ktorg pon merayau2 jap and tgkp gmbr ;D

                                                      Me,Syud,ANis and Midot :D

then,jalan2 lagi...jmpa je kedai yg menarik,mula la,...amek gmbr lagi~ -.-'

pastu lalu pulak kedai ni,nama dia '2PM CONCEPT'... so,amek la gmbr ngn anis :)

                       sayangnya,...photographer ktorg(syud) tak berapa pndai nk amek gmbr...haha xD
JANGAN mrah yaaa! kidding~ ^^  SO,cerita nya skrg,word '2PM' tu x nmpk lah,hanya gmbr kami berdua~

naah! lps tu,semua nk ke toilet pulak...*sebenarnya nk tgk tudung,'tacap' mekap and mcm2 nk dibuat kt situ!* bak kata dayah,jom prgi tmpt yg best! bg dia,toilet tu best kott -.- haha xD

jadiiiii,kami jalan lah ke toilet ~  sblum masok toilet tu,terjumpa pulak 2 mascot kat toilet ni! haha ;D
teka siapa?? ini diaaaaa~

                                kerja baru ka? jadi mascot utk toilet? haha xD   guraaauuu sajo~

emmmmm,lepas buat apa yg ptut dlm toilet tu,*pdhl tgk cermin jeee* , ktorg amek gmbr berlima :D
sebagai kenangan manisss~<3


                                            lawa -lawa dan cntik2 kan kwn2 saya??? ;)  haha~
lps tu,kami tros ke cinema nk tgk HARRY POTTET AND DEATHLY HALLOWS!!!<3

                                                    **************************

okay! lepas habis tgk HP,apa lagiiiiii? ktorg prgi makan! hehe ^^
kami memutuskan utk makan di POpeyes! :D
sedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap tau! emmm,mkn ngn kwn2 mmg best~ :D
hbs mkn tu,mula la...lg skali amek gmbr! hahaha


                                                      saaat2 gmbira bersama kwn2 :D

and then, ME and DAYAH!!! :DD

                                                      lama x jmpa dia,rindu laaa~


                                                          ********************

hbs mkn! emm,ktorg pon dah rasa letih so semua bersetuju utk pulang ke rumh msg2. HOME SWEET HOME! :D  skrg,semua rasa sgt2 gmbira! :))

oh ya! sblum blik,amboi~ smpat lg tau tgkp gmbr di sunway tu. ada pameran sempena Merry Christmas! cantik~ so,ktorg tgkp gmbr jap, then baru balik~ hehe ^^

                                

                                            *****************************************

                                                       - THE END- :D
                

Labels: , , , ,

writtern @7:41 AM

Cute Unicorn http://i1214.photobucket.com/albums/cc498/b2utyvanilla93/248398_17405_n.jpg?t=1308143169
[close]